CURS DE GOSSOS REACTIUS

Destinataris: Gossos de totes les edats.

En aquest curs es treballarà com ajudar als gossos a superar les seves reactivitats, i es donaran les eines i recursos als seus propietaris per poder-les solucionar, fet que comportarà millorar la vida del company de quatre potes.

Treballarem sempre des del respecte i la seguretat dels demés. Les sessions seran en grup de forma controlada i en positiu, però també donarem les pautes perquè de manera individual es treballi durant la setmana i permeti una millora del comportament i s’eviti la possibilitat de reincidir en situacions que siguin impossibles de treballar. Les reactivitats poden ser agressions cap a altres individus, persecució de bicicletes, cotxes, gent que està corrent, gent gran que camina amb bastó...

El primer i molt important és aprendre a utilitzar la corretja correctament com a eina de comunicació entre el guia i el gos.

Es treballarà el focus i la connexió amb el guia perquè aprenguin a ser un equip i treballar junts, però també perquè el gos aprengui a ser el seguidor i en comptes de prendre decisions unilateralment les consulti al guia i ell l'informi de la conducta més adequada.

És important aprendre a jugar amb el gos de manera sana i controlada.

Després de fer el maneig de corretja i el joc li ensenyarem a controlar l'impuls de les emocions amb estímuls neutres o de baixa intensitat i progressivament s'aniran augmentant.

El menjar en l'ensinistrament és molt important a l'hora de preparar les sessions per tenir el màxim de rendiment i per utilitzar-lo com a motivador neutre per treballs de reactivitat canina.

Quan tenim clar com gestionar el menjar per la correcció de conducte utilitzarem targets de distracció emocional en exercicis molt concrets per ensenyar-li al gos la possibilitat d'utilitzar una altra emoció en situacions de reactivitat.

Parlarem de com pot afectar l'alimentació en l'estat emocional i físic del gos que té problemes de reactivitat.

Hi ha molts complements alimentaris naturals que poden ajudar al gos està més segur, relaxat i amb capacitat de rebre informació del guia. Ajuden molt durant tot l'ensinistrament per poder treballar amb una afectivitat més alta.

Per a més informació podeu trucar o via WhatsApp al 669465618 (Arnau)

Normes:

El gos/sa ha d'anar lligat amb arnès (si pot ser) i corretja.

Cal portar premis alimentaris i dues joguines que l'hi agradin per premiar amb elles.

En cas d'haver de suspendre el curs per problemes climatològics o d'altres, es canvia el dia d'aquest curs.